Valvonta 

Rakennustyön tai kunnostuksen valvonnassa pääsääntöisesti seurataan rakennusprosessia rakennuttajan toimeksiantona, eli yksinkertaisesti valvotaan työsuorituksen sopimuksenmukaisuutta. Talotekniikka Kuusjoki Oy laatii tarvittaessa sopimukset ja siihen liittyvät asiakirjat, kuten urakkaohjelmat, työturvallisuusliitteet, osallistuu työmaakokouksiin ja laatii valvonnasta sopimuksenmukaiset dokumentit ja valvonta-asiakirjat.

Valvonnasta tehdään esimerkiksi kohteen erityispiirteet ja laajuus huomioiden KSE 2013 sopimusehtoihin perustuva valvontasopimus ja sopimukseen voidaan liittää monia erilaisia toimeksiantoja, kuten taloudellisen loppuselvityksen laatiminen, takuuajan tarkastukset tai vaikka koko projektin rakennuslupaehtojen mukaisen vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Kun tarvitsette rakennustyön valvojaa vaikka yksittäisen kylpyhuoneen kunnostukseen, omakotitalonne rakentamiseen tai taloyhtiönne linjasaneerauksen valvontaan, niin olemme käytettävissänne. Tarvittaessa otamme vastuun koko kohteen päävalvonnasta ja hankimme esimerkiksi LVIS-töihin ja taloautomaatioon omat valvojat, kohteen laajuuden ja vaativuuden mukaisesti.
Talotekniikka Kuusjoki Oy. Copyright 2016.