Visiomme
...on olla asiakkaiden ensisijainen valinta rakennus- ja kiinteistökunnostusten konsultointiratkaisuissa. Alan paras asiakaspalvelu ja maanläheinen sekä helppotajuinen lähestymistapa eri ongelmien ratkaisuun.
Missiomme

...on olla teknisenä neuvonantajana kiinteistö-, asunto-, liike- ja toimistorakentamisessa, sekä näiden peruskorjauksissa tai tutkimuksissa.  Tuemme asiakkaitamme kokemuksemme, osaamisemme ja jatkuvan uudistuvien materiaali- ja työtapakoulutuksiemme avulla.

Strategiamme

...on henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden jatkuva koulutus niin, että asiakkailla olisi käytettävissään aina alan paras osaaminen teknisissä asioissa.Arvomme

...muodostavat kaiken toimintamme perustan. Arvomme ovat yhteiset. Käyttäydymme niiden mukaisesti toisiamme, asiakkaitamme ja myös yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Arvomme ovat:

 o  Vastuullisuus

 o   Luotettavuus
 o   Yhdessä tekeminen
 o   Jatkuva kehittyminen
 o   YrittäjähenkisyysTietoja meistä

Talotekniikka Kuusjoki Oy on perustettu keväällä 2010 perheyrityksenä.

 

Talotekniikka Kuusjoki Oy:n Ly-tunnus on 2337348-3 ja yritys on hyväksytty Kaupparekisteriin 14.6.2010

Yritys on ALV-rekisteröity 1.6.2010 ja Ennakkoperintärekisteröity 14.5.2010

 

Toimipaikkamme sijaitsee Vihdin Nummelassa, osoitteessa Rasitie 5, 03100 Nummela

 

Vastuuvakuutuksemme ja kalusto- sekä lakisääteiset tapaturma- yms. vakuutukset hoitaa keskitetysti OP-Pohjola Oy ja eläkevakuutukset Ilmarinen.

 

Yhtiömme kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja taloushallintoa hoitaa Tilipalvelu Leena Kaalamo.  

 

Yrityksen päätoimialaa ovat mm. kiinteistö- ja rakennusalaa koskeva konsultointi, rakentamisen valvonta, kuntoarviot, tekninen Isännöinti, talotekninen koulutus ja rakennuttaminen.

 

Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yksityiset taloudet, rakennus- ja saneerausliikkeet, vahinkovakuutuslaitokset, kuivatus- ja vahinkokartoitusyritykset, kiinteistövälittäjät, koulutuslaitokset yms. 

 


Talotekniikka Kuusjoki Oy. Copyright 2016.